teisipäev, 9. juuni 2015

Kena Vein 2015

Üks kord elus saan ma teha sellise tembu, et avaldan oma blogis homse ajalehe artikli! Kusjuures ma pole seda isegi mitte ise kirjutanud. Aga selle sõna levitamine ja ürituse reklaamimine on mul toimetuse poolt täiesti lubatud. Palun väga, siin see on:

Tule ja osale Meie Maa koduveinide konkursil Kena Vein 2015!
Üritus toimub 12. septembril ja sellel osalemiseks pole vaja midagi muud, kui tuua oma veinid konkursile.
Kuueliikmeline žürii hindab kõikvõimalikest toorainetest valmistatud koduveine, kuid välja kuulutakse üks ja parim koduvein. Lisaks jagub eripreemiaid parimale õuna- ja marjaveinile ning auhind antakse ka parima disainiga pudelile.
Võistlusele tuleb esitada igast sordist kaks pudelit veini, et jätkuks maitsmiseks nii žüriile kui  huvilistele-degusteerijatele. 
Veine oodatakse 10. septembrini Meie Maa toimetusse. Hindamine toimub 12. septembril kohvikus Retro ning pärast seda kell 18 saavad kõik veinisõbrad kohviku ees tänaval veine maitsta. Samas kuulutatakse välja ka võitjad.

Kuna saarlased on lahke rahvas, võivad konkursil osaleda ka hiidlased ja mandriinimesed :) 

Mina osalen sellel konkursil ka kindlasti. 

Veiniblogis on viimasel ajal üsna vaikne olnud. Veinidega olen tegelenud, aga õige pisut. Kuidagi on nii juhtunud, et olen villinud tillukesi partiisid. Kui muidugi ühte pudelit võib partiiks nimetada. Nii on siin keelekastet saanud paar kena printsessi ja muidki toredaid kaasteelisi. 

Pihlakavein on siis nüüd lõpuks selge! Ei läinudki aastat. Villida oleks üht-teist veel ja villima lausa peab, sest leedriõied on kohe tulekul ja veininõud vaja vabastada. Eile panin käärima kuusevõrse-piparmündi veini. Umbes täpselt samasuguse, millest eelmisel aastal väga hea asi tuli ja mis enne väga heaks asjaks saamist peaaegu otsa sai. Kõigest sellest ja paljust muust kirjutan varsti pikemalt. Praegu pean vägisi magama minema, et hommikul suht koos päikesega tõusta ja eestimaa südamesse sõita. 












1 kommentaar: